Съвсем наскоро разбрахме, че Марстън Хефнър - един от синовете на

...
Съвсем наскоро разбрахме, че Марстън Хефнър - един от синовете на
Коментари Харесай

Странното нещо, за което синът на Хю Хефнър е похарчил 100 000 долара

Съвсем неотдавна разбрахме, че Марстън Хефнър - един от синовете на починалия Хю Хефнър, е решил да си направи профил в OnlyFans.
 Марстън Хефнър, синът на Хю Хефнър, който има профил в OnlyFans
Синът на Хю Хефнър с профил в OnlyFans

И какво мисли за това фамилията му

И въпреки да получава много насмешки за решението си, той не се вълнува доста от това какво приказват хората. Най-малкото тъй като се оказва, че това му начинание му изкарва в действителност доста пари.

Толкова доста, че той умерено може да ги влага в една огромна своя пристрастеност - Pokémon карти. Пред Page Six брачната половинка на Марстън Хефнър - Ана Ламбропулос, разкрива, че той е похарчил 100 000 $, с цел да си купи редки карти на Pokémon, както и много специфичен комикс.

Ана споделя, че е била гневна на решението му, тъй като съгласно нея това са пари напразно. " " Това ме накара да умра от вътрешната страна. Това са просто толкоз доста пари! Мисля, че е променлива инвестиция и че е несериозно да се харчат пари по този метод. "

Съпругата на Марстън Хефнър е била срещу инвестицията, тъй като е мислела, че тези пари могат да се употребяват за закупуването на нова къща или реновацията на сегашната им. Въпреки това, Марстън не я е послушал или след подробно обсъждане и редица инспекции е решил да си купи три неща.

" Disco " Holo Shadowless Charizard карта за 40 000 $, CGC 2 " Disco " Holo Shadowless Blastoise карта за 10 000 $ и комикса CGC 5.0 Amazing Fantasy 15 Spider-Man за 50 000 $. Пред Page Six 33-годишният Хефнър споделя, че съжалява най-вече за комикса, тъй като не там е същинската му пристрастеност.
 Secrets of Playboy, Хю Хефнър и какво разкрива телевизонната поредност за живота в имението на Playboy
Животът в имението Playboy - секс, оргии, опиати и алкохол

Шокиращите разкрития на телевизонната поредност Secrets of Playboy

Целта му е трите покупки да се окажат печеливши, като за задачата с времето те трбява да повишат цената си и той да ги продаде за повече, в сравнение с ги е купил. Марстън Хефнър и Ана Ламбропулос се устоят от наследството, което той е получил от татко си и нейната заплата на управител по организиране на екологични планове. Профилът в OnlyFans пък е средство синът на Хю Хенфър да заплаща за заниманието си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР